Wie schrijft?

Lars Driessen

Ik heb veel ervaring door mijn eerste baan en sinds mijn werk woon ik in Nederland.

Voordat ik begon deze blog heb ik veel tijd besteed aan het lezen van allerlei verschillende blogs over bad accessoires, vooral over de basisprincipes van hoe je een perfecte badkuip en de producten van de verschillende bedrijven die er zijn om een te ontwerpen. Toen heb ik ook mensen leren kennen die badaccessoires in andere landen maakten, en leerde dat je een beetje voorzichtig moet zijn en ervoor moet zorgen dat alles volgens de regels verloopt die je op verschillende websites vindt. Hier ben ik begonnen. Het is een gemeenschappelijk ding dat mensen niet weten hoe ze hun bad accessoires te maken, ze gewoon niet genoeg na te denken en beginnen met het maken van dingen die niet helemaal goed genoeg. Je moet lezen over wat er gaande is in de rest van de wereld om te weten hoe je goede en functionele bad accessoires te ontwerpen, en ik hoop dat u een goed idee van dat in deze blog.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is de kunst en cultuur van Nederland. Als meest gedecoreerde vrouw van Nederland ben ik ook de enige vrouwelijke badmeester in het hele land. Ik heb een zeer uitgebreide kennis van onze mooie stad Amsterdam, dus ik ben altijd enthousiast om mijn lezers de dingen te leren die ze willen weten. Ik heb veel geleerd en veel posts gemaakt over onze Nederlandse zwemcultuur. Als je iets te zeggen hebt, nodig ik je uit om mij te schrijven of contact met mij op te nemen op Twitter of op facebook (vertel me gewoon je naam en je onderwerp van belang). Ik hoop dat je ze interessant en informatief vindt. Sterker nog, ik zou ze graag met je delen, want ik wil mijn vrienden laten zien dat er meer is dan alleen de Nederlanders, en dat de hele wereld van Nederland houdt!

Over een paar dagen ben ik voor het eerst in Kopenhagen.

Toen ik deze blog begon in 2011, was het een zeer eenvoudige, maar zeer nuttige bron en vandaag is het uitgegroeid tot iets veel groters. Dit is een plek waar ik mijn ervaringen en mijn ervaringen met badaccessoires op een eenvoudige, gemakkelijk te volgen en zeer interessante manier deel. In 2013 heb ik het toepassingsgebied uitgebreid met accessoires voor mannen, en ik heb ook een aantal nieuwe secties toegevoegd. Dit is nog steeds een kleine niche, maar het heeft een sterke aanhang en een hoog verkeer.

Deze blog werd voor het eerst gestart door mij in januari 2014, in een idee dat ik noemde 'Hamburgia' voor de stad waar ik verbleef. Ik woonde in Amsterdam en er was een enorme bad accessoires scene met honderden winkels die grote en nuttige producten hadden. Ik wilde een manier vinden om die ervaring te combineren met mijn liefde voor fotografie. Deze blog was het resultaat van dat en is enorm gegroeid.

In sociale media, vindt u mij het delen van berichten over mijn avonturen, het maken van nieuwe en ook het delen van mijn gedachten en meningen over onderwerpen die u misschien geïnteresseerd in!

Bekijk mijn laatste berichten, en abonneren op mijn RSS-feed te blijven in de know. Bekijk ook mijn reisgids naar Amsterdam en ontdek de beste plekken om te verblijven in Amsterdam!

Wat is het beste moment om Amsterdam te bezoeken?

We weten allemaal de tijd van het jaar het beste voor een bezoek aan Amsterdam, dus laten we hier beginnen. Amsterdam is waarschijnlijk de drukste stad ter wereld, en als zodanig zijn de belangrijkste attracties het drukst tijdens deze zomermaanden. Echter, wanneer u een reis naar Amsterdam in de zomermaanden, zal er bijna geen lijnen, de straten zijn relatief leeg en de meeste winkels zijn open (met uitzondering van enkele toeristische). Dus, als u van plan bent om te gaan, vergeet dan niet om de juiste schoenen mee te nemen (zoals een sandaal, voor het geval u niet wilt dat een normale te gebruiken) en om uw bezoek verstandig te plannen.